Menu Zavřeno

Součástí Cycling University v Olomouci bude vyjížďka s Jaroslavem Kulhavým!

Třetí cyklus seminářů v rámci Cycling University se uskuteční v úterý 18. června od 9:30 hodin v Kongresovém sálu sportovního a volnočasového komplexu NUTREND World v Olomouci.

Podobně jako v případě prvního a druhého dílu je i tentokrát kapacita sálu plně obsazená.

 

Program III. semináře Cycling University:

 „Vedení SCM, trénink výkonnostní mládežnické skupiny, kombinace disciplín, současné trendy mládežnické cyklistiky (Miloslav Hollósi)

„Taktika a koučování silničního cyklistického závodu, modelové situace“ (René Andrle)

„Problematika wattového tréninku, modelové situace, současný světový vývoj a využití wattového tréninku“  (Dr. Lukáš Thun)

„Tréninkové a závodní zkušenosti, osobní modelace tréninku, taktika závodu“  (Jaroslav Kulhavý)

 

Beseda s olympijským vítězem Jaroslavem Kulhavým bude mít odlišné pojetí od zavedeného programu. Otázky tentokrát nebude pokládat trenér Viktor Zapletal, ale každý z posluchačů bude definovat při příchodu písemný dotaz na Jaroslava Kulhavého. Po besedě se uskuteční vyjížďka, resp. lehký trénink s naším světově úspěšným cyklistou, kterého se budou moci účastnit všichni účastníci semináře.   

Trasu pečlivě plánují členové olomoucké cyklistické komunity, pojede se po zpevněných cestách v okolí Svatého kopečku. Posluchači Cycling University by si tedy s sebou měli vzít kolo, případně elektrokolo a vše potřebné k poklidné vyjížďce, která potrvá přibližně 1,5 – 2 hodiny.

 

Trasa tréninku a další informace budou zveřejněny na www.cyclinguniversity.cz