Menu Zavřeno

Trénuj s repre MTB – 2. díl Jan Škarnitzl

Dnešním hostem projektu Trénuj s repre MTB je Honza Škarnitzl alias „Škarna“!

Dlouholetý reprezentant horských kol v olympijském cross country a cyklokrosu patří společně s Jaroslavem Kulhavým ke služebně nejzkušenějším českým reprezentantům.

Výjimečnost Škarny plyne především z jeho velmi vysoké, konstantní výkonnosti na úrovni absolutní světové špičky, což generuje pro český tým podstatnou a nedocenitelnou porci bodů do národního rankingu UCI.

Toto potvrzuje i skutečnost, že Honza vstoupil do reprezentačního týmu v roce 2003 na MS v Luganu a od té doby nevynechal ani jeden reprezentační start na úrovni vrcholných podniků, Mistrovství Evropy nebo světa. Dvojnásobný olympionik, starostlivý a pyšný tatínek maličké Josefínky a Tondy k dnešnímu dni drží 52. místo v rankingu UCI.

Trénuj s repre MTB 🇨🇿Honza Škarnitzl

Dnešním hostem projektu Trénuj s repre MTB je Honza Škarnitzl alias "Škarna"! 🇨🇿Dlouholetý reprezentant horských kol v olympijském cross country a cyklokrosu patří společně s Jaroslav Kulhavy Fan Page ke služebně nejzkušenějším českým reprezentantům. Výjimečnost Škarny plyne především z jeho velmi vysoké, konstantní výkonnosti na úrovni absolutní světové špičky, což generuje pro český tým podstatnou a nedocenitelnou porci bodů do národního rankingu UCI . Toto potvrzuje i skutečnost, že Honza vstoupil do reprezentačního týmu v roce 2003 na MS v Luganu a od té doby nevynechal ani jeden reprezentační start na úrovni vrcholných podniků, Mistrovství Evropy nebo světa. Dvojnásobný olympionik, starostlivý a pyšný tatínek maličké Josefínky a Tondy k dnešnímu dni drží 52. místo v rankingu UCI.Je členem týmu Cyklostar Trek Mercedes-Benz PRAHA a národního resortního centra vrcholového sportu ASC Dukla.Největší dosavadní úspěchy: 12. místo na OH Londýn 2012, bronzový medailista ME, několikanásobný Mistr ČR, několikanásobný celkový vítěz Sunshine CupČeho si nejvíce cení: účasti na OH v Londýně 2012 a v Riu 2016Nejoblíbenější závod: TOMKET Pražský MTB PohárNejoblíbenější jídlo: jídlo od VerunkyNejoblíbenější zpěvák nebo skupina: ZrníZajímavost, kterou asi nevíte: Škarna je gurmánem a milovníkem dobrého jídla. Naučil například reprezentačního trenéra snídat vajíčka se slaninou. Stejně tak s nadšenímnavštěvuje hudební kluby a je velkým znalcem české hudební scény.—Trénuj s repre MTB 🇨🇿Informace ➡️ https://1url.cz/pzWnI Představení ➡️ https://1url.cz/VzWngKarla Štěpánová ➡️https://1url.cz/LziJ3—#welovecyclingcz 💚@welovecycling.cz 💚@olympijskytym 💛#czechcycling #sportemprotiviru #stopcovidcz #zabavsepohybem

Zveřejnil(a) Reprezentace MTB dne Pondělí 23. března 2020