Menu Zavřeno

Trénuj s repre MTB – 6. díl Jaroslav Kulhavý

Dnešním hostem projektu „Trénuj s repre MTB!“ je Jaroslav Kulhavý – „Jaro“.

Doposud žádnému bikerovi na světě se nepodařilo to, co Járovi. Má ve své sbírce všechna velká světová vítězství nejenom v olympijském cross country, ale také v maratonu horských kol. A takovou sbírku nevlastní ani další velikáni světového MTB, Nino Schurter, Julien Absolon, Bart Brentjens, Miguel Martinez nebo Christoph Sauser.

Mnohem obdivuhodnější ale je, že svá vítězství a pódiová umístění dokázal i několikrát opakovat. Fyzické schopnosti, ale především cit pro vlastní trénink a mentální síla umožnily Járovi stát se jednou z legend cyklistiky a světového sportu. Pro vás fanoušky, ale především pro mladé bikery, kteří v Járovi vidí svůj sportovní vzor je dobrou zprávou, že „Czech Express“ jak Járovi přezdívají zahraniční novináři rozhodně svou úžasnou kariéru nekončí.

Další informace naleznete níže v příspěvku na Facebooku.

Trénuj s repre MTB 🇨🇿 Jaroslav Kulhavý

Dnešním hostem projektu "Trénuj s repre MTB!" je Jaroslav Kulhavy Fan Page – "Jaro" 🇨🇿💫 Doposud žádnému bikerovi na světě se nepodařilo to, co Járovi. Má ve své sbírce všechna velká světová vítězství nejenom v olympijském cross country, ale také v maratonu horských kol. 🌈 A takovou sbírku nevlastní ani další velikáni světového MTB, Nino Schurter, Julien Absolon, Bart Brentjens, Miguel Martinez nebo Christoph Sauser. Mnohem obdivuhodnější ale je, že svá vítězství a pódiová umístění dokázal i několikrát opakovat. Fyzické schopnosti, ale především cit pro vlastní trénink a mentální síla umožnily Járovi stát se jednou z legend cyklistiky a světového sportu. 👏Pro vás fanoušky, ale především pro mladé bikery, kteří v Járovi vidí svůj sportovní vzor je dobrou zprávou, že "Czech Express 🚄" jak Járovi přezdívají zahraniční novináři rozhodně svou úžasnou kariéru nekončí. 😉Účastník čtyř olympijských her, dlouholetý člen resortního centra vrcholového sportu ASC Dukla a jezdec továrního týmu Specialized Bicycles Racing je váženým světovým ambasadorem amerického cyklistického giganta ovšem s výsadou, že může jezdit v barvách a propagovat svůj vlastní tým Jaroslav Kulhavy Cycling Team, který se zaměřuje na práci s mladými cyklisty. 🏆 Největší dosavadní úspěchy: 🥇 Olympijský vítěz Londýn 2012, 🥈 stříbrný olympijský medailista Rio 2016, Mistr světa a Evropy XCO i XCM, vítěz Světového poháru, vítěz Cape Epic, mnohonásobný medailista MS, ME, SP 🏅 Čeho si nejvíce cení: olympijské vítězství a olympijské stříbro 🚵‍♂️ Nejoblíbenější závod: UCI MTB World Cup: Nové Město na Moravě 2020🍕 Nejoblíbenější jídlo: italská kuchyně🎶 Nejoblíbenější zpěvák nebo skupina: Karel Gottℹ️ Zajímavost, kterou asi nevíte: Jára byl vždycky povznesený nad jakákoliv vítězství a ceny. V duchu rčení "nic není staršího než včerejší noviny" pojímal i své historické triumfy a systematicky stále mířil dopředu za dalším vítězstvím nebo medailí. Zlatá olympijská medaile z Londýna dlouhou dobu nedůstojně jezdila v jeho autě volně položená pod sedačkou, aby jí nemusel pořád doma hledat, když jí chtěli vidět účastníci besed, novináři nebo fotografové. 😉 💚 We Love Cycling Česko 💚🇨🇿 Český olympijský tým 🇨🇿🚧 Strabag 🚧🚗 ŠKODA Česká republika 🚗🍌 NUTREND ENDURANCE 🍌🇨🇿 Národní sportovní agentura 🇨🇿🏅 Olympic 🏅#stopcovidcz #welovecyclingcz #covid_19 #sportemprotiviru

Zveřejnil(a) Reprezentace MTB dne Pátek 27. března 2020